Adıyaman Üniversitesi Kurumsal Arşivi

Preliminary Characterization of Phenolic Acid Composition and Hepatoprotective Effect of Stachys pumila

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Kepekci, Remziye Aysun
dc.contributor.author ve diğerleri...
dc.date.accessioned 2025-09-01T06:04:55Z
dc.date.available 2025-09-01T06:04:55Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.issn 0145-8884
dc.identifier.uri http://dspace.adiyaman.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12414/6703
dc.language.iso en tr
dc.publisher Wiley tr
dc.title Preliminary Characterization of Phenolic Acid Composition and Hepatoprotective Effect of Stachys pumila tr
dc.type Article tr
dc.contributor.authorID 0000-0002-7156-5741 tr
dc.contributor.department Gaziantep Univ, Vocat Sch Tech Sci, Food Proc Dept, TR-27310 Gaziantep, Turkey tr
dc.identifier.issue 2 tr
dc.identifier.volume 41 tr
dc.source.title JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY tr


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster