Adiyaman University Repository

Korunga kesinin kaba yem kaynağı olarak öneminin incelenmesi

Show simple item record

dc.contributor.author Özdemir, Selim
dc.contributor.author ve diğerleri...
dc.date.accessioned 2024-02-06T07:39:59Z
dc.date.available 2024-02-06T07:39:59Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.issn 2667-4092
dc.identifier.uri http://dspace.adiyaman.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12414/4851
dc.language.iso tr tr
dc.publisher Adıyaman Üniversitesi tr
dc.subject Onobrychis viciifolia Scop. tr
dc.subject Saman tr
dc.subject Ham protein tr
dc.subject Mineraller tr
dc.subject Straw tr
dc.subject Crude protein tr
dc.subject Minerals tr
dc.title Korunga kesinin kaba yem kaynağı olarak öneminin incelenmesi tr
dc.title.alternative Investigation of the importance of the sainfoin straw as a source of roughage tr
dc.type Article tr
dc.contributor.department Bingöl Üniversitesi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü, Bingöl, Türkiye tr
dc.identifier.endpage 9 tr
dc.identifier.issue 1 tr
dc.identifier.startpage 1 tr
dc.identifier.volume 11 tr
dc.source.title Adıyaman Üniversitesi Tarımsal Uygulama ve Arazi Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Dergisi (ADYUTAYAM) tr


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account