Adıyaman Üniversitesi Kurumsal Arşivi
Seasonal changes in biochemical composition and meat yield of Shabut (Barbus grypus, Heckel 1843)
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed |
→
WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
→
2011
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Seasonal changes in biochemical composition and meat yield of Shabut (Barbus grypus, Heckel 1843)
Olgunoğlu, İlkan Ali
;
Olgunoğlu, Mine Perçin
;
Artar, Engin
Bağlantı:
http://dspace.adiyaman.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12414/2670
Tarih:
2011
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları:
Ad:
Araştırma Çıktıla ...
Boyut:
21.79Kb
Biçim:
PDF
Göster/
Aç
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
2011
[185]
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt